CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, October 21, 2008

A TruLy DamN & HamPeh WeeK....!!!

wassup y'all..

it's been a long time i didn't visit my blog.. sgt sunyi sepi sekali... huhu... Entah la... ak rase macam2 perkara happenened kat ak dis week... it's really suck!! Biarla ak abadikan ape yang terjadi kat ak minggu ini sebagai sejarah kat sini... Last Friday, Oct 17, kol 3,30 p.m, ak pulang dari kls Calculus yg menyampah itu...ak ari tue agak rushing coz x solat zuhur lagi and then, ak plan nak kuar plak tgk Pennstate Homecoming Parade kat downtown..... so, dengan bersemangat dan laju nye ak mengayuh beskal ku utk sampai ke rumah... Ak mase tuh dgn sempoinye membawa beskal menuruni bukit & memecah angin yg menderu... Suddenly, sampai kat satu junction nie, ade keta Pontiac warna merah tak stop and trus booommm!!!.... terlanggar sudeh ak dek kete yg. memg keji itu... huhu... stupido!! x nak nampak ke ak tgh laju mase tuh... bangang punye mat salleh..huh!! Nak dipendek kan cerite, ak di bawe ke hospital ngn ambulans 991lagi... Wahh, ak rase feymess jap (cam selebriti pon ado) walaupun tgh sakit2... :p...huhu.... tp thanx a lot kpd Minah salleh yg tolong ak ari tu... fortunately, ak selamt la... xde la injured teruk2 sgt... cume luke kat kepala n dpt 5 jahitan kat dagu... sounds scary rite? hampehh...tp, yg penting ak bersyukur gler sbb tuhan masih panjangkan umur ak & xde patah2 ... Alhamdulillah...So sini, ak letak la sket2 gambar ak tyme kat hospital tuh utk tatapan..... huhu...



hehehe... inilah wajah2 ku tyme kat emergency room...huhu...

so, kawan2 ku yg masih aktif berbasikal tuh, sentiasa lah berwaspada & bace doa naek beskal ok (ak rase cam x bace doa je ari tuh..hoho.. ) :p...

Tanx kawn2 for ur support...

Hepi ble dgr korang jerit, " kay!! Get well soon !!!"

Dan kpd yg susah2 buat "doa selamat"..:p, kek dr. fana & rumate = love y'all!!

2 comments:

wORd of wINd by Shafar Shahril said...

get well soon!
msk collegian tuh..dpt duit raye lg..
alhamdulillah...

miera said...

Ya Allah.teruknye. tkt tgk.huhu.